Som medlem støtter du vårt arbeid med å styrke betydningen og vilkårene for viser i Norge.

Vi jobber kontinuerlig med å skape flere arenaer hvor viser blir formidlet, og vi er derfor stolte av å si at vi har bidratt til etablering av mange nye viseklubber rundt om i landet. Vi jobber politisk for anerkjennelse av visesjangeren og for at virkemidler og støtteordninger også skal komme visesjangeren til gode.

For deg som er utøvende og / eller skapende visekunstner i Norge i dag er det mange organisasjoner som ivaretar dine rettigheter og behov. Norsk Viseforum er for deg som ønsker å markere tilhørigheten til vise-sjangeren.

Norsk Viseforum er ikke en bookingagent, management eller plateselskap, men vi kan hjelpe dere med kontakter og nettverk til det. Dersom du lurer på noe angående ditt medlemsskap, send en epost til medlemsservice@viseforum.no

Fordelsprogram

Som medlem blir du også med i vårt fordelsprogram Kulturfordel.  Det gir gratis instrument med på flyreise med SAS, 15% rabatt på Gitarhuset.no og mange andre gode tilbud.

Kulturfordel →

Få blad i posten

Som medlem får du vårt nordiske viseblad VISOR i postkassen 2 ganger i året. Her kan du lese anmeldelser, intervjuer og reportasjer på norsk, dansk og svensk om det nyeste og mest spennende i Norden innenfor sjangeren. Men du kan også velge å kun abonnere på bladet.

Abonnér her →