bilde_med_logo.png

Ny profil

Her ser du Norsk Viseforums nye logo, nettsiden er kledd i våre nye farger og nedenfor ser du dem på våre nye profileringsprodukter.

 
Landsmøte plakat.png

Velkommen til landsmøtet 2018
Landsmøtet vil finne sted i Norsk musikkråds lokaler på Schous plass. Tilreisende vil kunne bli innlosjert på Anker hotell like ved. Samlingen starter i det små fra kl 19 fredag 27. april og varer til kl 13.30 søndag 29. april. En drømmehelg spekket med sosialt samvær, konserter og fokus på å styrke visa sin naturlige og viktige posisjon i norsk musikk- og kulturliv.

Forslag til saker
I samsvar med vedtektene anmodes medlemmer om å sende inn forslag til saker som ønskes behandlet på landsmøte 2018. Forslag til saker må være Norsk Viseforum i hende senest 7. april 2018.

Hvem kan delta?
Alle medlemmer som har betalt kontingenten for 2017 kan være med. Ønsker du å bygge nettverk, få visevenner, nyte en god helg i Visens tegn eller være med å påvirke utviklingen i organisasjonen er du hjertelig velkommen. Fyll ut skjemaet her for påmelding.


FREDAG

kl 19.00 – Middag med åpen scene

 

LØRDAG

kl 10.00 - musikalsk innslag.
Hustrubadur Ragnar Olsen vil gi oss tonefølge gjennom møtedagen.

kl 10.30 - Landsmøteforhandlinger.

kl 13.30 - LUNSJ

kl 14.30 - Landsmøteforhandlinger fortsetter, med kaffepauser underveis.

kl 17.30 - Slutt

kl 18.30 - Middag med åpen Scene

 

SØNDAG

kl 10.00 - Seminar  - Erfaringsutveksling for viseklubber - til læring og inspirasjon.

kl 13.30 - Lunsj og hjemreiseSaksliste

Saksvedlegg LM-sak 8

Vedtekter for Norsk Viseforum

Årsmelding med regnskap
Leseversjon
Utskriftsversjon

Strategiplan 2017 - 2020

Forslag til budsjett 2019

Valgkomitéens innstilling

 
 
Utlysning+liggende+.jpg

Fristen er ute.

Vinneren kåres 27. mars på Josefine Visescene. Ses der.

Rævspark - få et karrieremessig skyv med penger og støtte fra Norsk Viseforum.
Vinneren får 30 000 kroner for å spille inn musikk og en turné produsert av Norsk Viseforum i samarbeid med landets viseklubber. Fyll ut vårt enkle søknadskjema og legg ved en lenke til innspiling av dine viser. Juryen vurderer alle søkere og trekker ut fire finalister. De fire finalistene må opptre og presentere én sang på Rævspark-konserten 27. mars på Josefine visescene, da kåres vinneren. Juryen består av Synneva Gjelland, Audun Reithaug, Jørn Simen Øverli og Ann-Iren Hansen. Finalistene vil få beskjed innen 18. mars. Alle søkere bør derfor holde av 27. mars allerede nå.

Rævspark stående.jpeg

SØknadSfristen er ute

Ny mulighet i 2019

Tanken bak stipendet er å gi et lite økonomisk skyv - eller et vennlig rævspark som det heter - til artister i visesjangeren som allerede har kommet et lite steg på vei.

Stipendet vil gi en mulighet for å både spille inn eget materiale og komme seg ut på en turné. Fjorårets vinner, Maria Toresen, får i 2018 gitt ut EP´en Alle små ting og drar på viseklubb-turné i februar / mars.

Hvem som får de 30 000 kroner i "Rævspark-stipend" avsløres på Josefine Visescene 28. februar under konserten med Maria Toresen og Pål Are Bakksjø (fjorårets finalist).

Toresen er allerede en helstøpt artist. På turné landet rundt alene med gitaren vil hun kunne levere helstøpte konserter med det mangfoldet og de kontraster som kreves av et kresent visepublikum
— stipendjuryen 2017