Undersøkelse om åpne sceners læringsverdi

Musikkens Studieforbund har engasjert Norsk Viseforum til å gjøre en studie rundt læringspraksiser på åpne scener i Norge. Undersøkelsen er nasjonal og utføres av musikkpedagog og sanger Marion Rodgers Løseth.

Del 1 av studien kartla de åpne scenene innen visesjangeren, over hele landet, og ga en oversikt over likheter og ulikheter i driften av scenene. Motivasjonen og agendaen for å arrangere åpen scene ble også utforsket. I del 2 rettes oppmerksomheten mot utøveren med et mål om å kunne si noe om motivasjon og læringsutbytte fra deltakelse på åpen scene.

Målet med studien er å kunne si noe relevant om ikke-organiserte læringsarenaer da dette er et relativt uutforsket felt. Dette feltet vil det være nyttig å vite mer om for Musikkens Studieforbund i forhold til videre kulturpolitisk arbeid for å sikre bred og mangfoldig aktivitet i den frie opplæringssektoren som finnes utenfor kulturinstitusjonene.

Vi håper så mange som mulig vil gi ca 10 minutter av sin tid til å svare på undersøkelsen, og dermed bidra til viktig kompetanseheving på feltet.

Svarfrist settes til 1. februar.
Følg linken for å svare:
https://no.surveymonkey.com/r/5FDKPN6

bd388c1c-2d61-442e-8db6-a52b2af6fc9f.jpg