Medlemstilbud i Norsk Viseforum

Det er kommet en rekke oppdaterte tilbud og muligheter for medlemmer i Norsk Viseforum. Har du spørsmål om ditt medlemskap? Send oss gjerne en epost her.

Stipend
I tillegg til vårt artiststipend vil vi gjøre fire mindre stipender på 5000 kr søkbare for medlemmer. Det vil være en enkel søknadsprosess, med fokus på produksjon og fremføring av musikk. Utlysning kommer til høsten.

Promotering
Gjennom våre plattformer kan våre medlemmer få promotert sine konserter og utgivelser. Tips om din utgivelse til red@viseforum.no

Månedens artist
Hver måned vil et personmedlem løftes frem som månedens artist i front på vår nettside, og få musikken spredt i våre sosiale mediekanaler.

Låtskriverkurs
Det vil bli arrangert to låtskriverkurs med profilerte og dyktige visesangere, eksklusivt for våre medlemmer. Tidspunkt og kursholdere annonseres. Har du ønsker om kursholdere? Send oss gjerne en epost her.

Seminar
Vi skal arrangere en årlig samling med relevans for både arrangører og utøvere. Det vil være gratis for medlemmer, og en god mulighet til å utvide nettverket sitt og bli kjent med andre i bransjen. Innholdet vil være innenfor tema som:
- Komponering og tekst
- Utgivelsesplanlegging
- Sosiale medier og promotering
- Viser før og nå

Fordelsprogram
Som medlem i Norsk Viseforum kan du benytte deg av Norsk Musikkråds Kulturfordel som du kan lese mer om her: Kulturfordel

Her får du en rekke gunstige ordninger og tilbud på hotell, regnskapsprogram, merch, digital musikkdistribusjon, billettsystem m.m.

Magasin
Alle personmedlemmer i Norsk Viseforum får magasinet Viser/Visor i postkassen to ganger i året. Magasinet kommer ut i samarbeid med våre søsterorganisasjoner i de andre nordiske landene. Her kan du lese anmeldelser, intervjuer og reportasjer fra visefeltet, på norsk, dansk og svensk.

Pengestøtte til klubber
Arrangørklubber kan søke om støtte opp til 10 000 kr til samarbeid på tvers av arrangørklubber i Norsk Viseforum. Det er satt av 20 000 kr til dette. Utøverklubber kan søke om støtte opp til 5000 kr for samarbeid på tvers av utøverklubber i Norsk Viseforum. Det er satt av 10 000 kr til dette. Utlysning på dette vil komme høsten 2021.

Klubbrabatt på magasinet Viser
Klubbene tilbys rabattert abonnementsordning på vårt nordiske magasin Viser / Visor. Klubber betaler kun kr 10 per magasin (pluss 80 kr i porto per 25. magasin). Dette gir klubbene mulighet til å tilby magasinet som en medlemsfordel direkte til sine medlemmer som ikke er personmedlemmer i Norsk Viseforum.

Månedens klubb
En av våre medlemslag (arrangør-/utøverklubb) løftes frem som månedens klubb i front på vår nettside, samt via våre sosiale medier, nyhetsbrev o.l.

Ikke medlem? Bli medlem i Norsk Viseforum her.