Daniela Reyes + Julie Henrikke til Rockefeller

Onsdag 5. oktober spiller Daniela Reyes og Julie Henrikke sammen på Rockefeller i Oslo. Fjorårets og årets vinner av Norsk Viseforums Artiststipend skal dele en av landets største og viktigste scener, og vi er stolte av å kunne vise fram de mest spennende viseartistene vi har i 2022!

Foto: Daniela Reyes: Anna Rogdeby / Julie Henrikke: Mikhela Greiner

I løpet av året som har gått siden Daniela Reyes fikk Norsk Viseforums Artiststipend, har hun gjort seg bemerket med en karriere som kun har gått oppover. Det kritikerroste debutalbumet, Engangsdager, kom i oktober og sikret henne Spellemannpris som Årets tekstforfatter og en nominasjon i Årets Vise/Visepop. Vi har sett henne trollbinde publikum på TV, både i Hver gang vi møtes og under støttekonserten for ofrene i Ukraina. Nå tar hun med seg årets Artistipendvinner, Julie Henrikke, til en helaften på Rockefeller i Oslo.

Julie Henrikke står helt på startstreken i sin karriere, og tar med dette steget opp på en av landets største scener. Hun slapp EP-en Vann renner ut av glass i 2021, og for øyeblikket sluttfører hun innspillingen av debutalbumet, som har planlagt utgivelse i 2023. Dette er en utgivelse vi gleder oss veldig til, for vi har nemlig fått sniklytte!

På scenen vil vi høre to artister som vil prege visesjangeren i årene som kommer - vi ses der!

Billetter får du her!