Musikkontoret hjelper deg med alt rundt musikken!

Lurer du på hvordan du kan skrive en best mulig søknad, enten som artist eller arrangør? Vil du vite hvordan man skal pitche låtene sine til strømmetjenester som Spotify og Tidal?

Trenger du hjelp til å sette opp et budsjett for innspillingen av den neste plata di? Vil du gi ut selv, men vet ikke hvordan?

Musikkontoret hjelper deg med alt rundt musikken!

Musikkontoret.no er en felles ressursbank for hele musikkbransjen i Norge. Her skal du finne relevant informasjon, gode verktøy og inspirasjon til din egen karriere.

Endelig er alt du lurer på om musikkbransjen samlet på ett sted, nemlig på: Musikkontoret.no

Du finner oversikt over søknadsfrister, intervjuer med folk i bransjen om hvordan de gjør ting, tips til ting som hvor mye du bør be om i honorar og guider for alt fra hvordan organisere grønnere turnéer til hvordan du går fra ENK til AS, eller hvordan du lager en strategi og plan for sosiale medier.

Norsk Viseforum er samarbeidspartner med Musikkontoret. Prosjektet ble igangsatt av de syv musikkontorene i Norge i 2019, med støtte fra Kulturrådet, og i samarbeid med en rekke interesseorganisasjoner i musikkbransjen som samarbeidspartnere og bidragsytere.

Lurer du på noe om musikkbransjen er sjansen stor for at du finner svaret der!